Brze i točne informacije o događajima

16.08.2020.






S obzirom na to da svake godine surađujemo s više od 100 organizatora, imamo preko 1.500.000 pregleda utrka.com stranice i kroz naš sustav prođe preko 100.000 prijava na sportske događaje, često smo zatrpani upitima natjecatelja. Iako je naš servis samo veza između natjecatelja i organizatora, natjecatelji nas često doživljavaju kao organizatore jer kroz naš sustav prate kalendar događaja, izvještaje s utrka i vrše prijavu na odabrani događaj.


Upite natjecatelja često samo prosljeđujemo organizatorima, iako imamo točne i provjerene informacije, jer je nemoguće odgovoriti na sve upite koji nam pristižu na dnevnoj bazi.


Kako bi skratili vrijeme čekanja na odgovor i omogućili vam brzu komunikaciju odlučili smo otvoriti "Viber Community". Mislimo da je u današnje vrijeme to posebno važno, jer je održavanje utrka često neizvjesno, a neprovjerene informacije stvaraju paniku i pomutnju.



Važno je znati razlike između Viber chat-a i Viber community-a, tako da pažljivo pročitajte koje su razlike i prednosti.




Vaša privatnost nam je na prvom mjestu - za razliku od Viber Chat-a u Viber Community-u BROJEVI MOBITELA SU SKRIVENI. Nitko u Community-u ne može saznati vaš broj mobitela. Osim toga sami birate hoćete li dozvoliti da vam netko iz Community-a pošalje privatnu poruku, ako dozvolite, čak i kad vam netko pošalje poruku, prije nego započnete privatni razgovor možete odbiti privatni razgovor. Vaš broj ostaje skriven i unutar privatnih razgovora.


Možete pregledati povijest poruka - za razliku od Chat-a, kada se pridružite Community-u, imate pregled svih poruka koje su poslane u prošlosti. Birate hoćete li pregledati prethodne rasprave ili se priključiti trenutnoj.


Bitno je zadržati fokus na bitnim stvarima - administratori Community-a mogu pin-ati (prikvačiti) određenu temu koja je relevantna kako se važne stvari ne bi izgubile u hrpi poruka. U opcijama možete podesiti da primate obavijesti samo za poruke koje su pin-ane.


Community bez spamma i govora mržnje - administrator može izbaciti i/ili zabraniti ulazak osobama u Community i izbrisati jednu ili sve poruke koje je poslala određena osoba.


Nisu sve teme bitne za svakoga - ako vam trenutna tema nije zanimljiva, isključite se, u opcijama možete ugasiti notifikacije na 30 dana. I dalje možete provjeravati teme u Community-u kada imate vremena i možete ponovno uključiti notifikacija kada primijetite temu koja vas zanima.